wie zijn wij

tineke renes

In 1990 ben ik de praktijk 'tineke renes oefentherapie voor kinderen' gestart. Met veel plezier werk ik als kinderoefentherapeut en praktijkhouder. Ik doe diagnostiek en geef individuele begeleiding. Het blijft een uitdaging om kinderen het plezier in bewegen te geven en vaak het zelfvertrouwen te zien groeien.

Daarnaast waarborg en verbeter ik de kwaliteit van de zorg en steek ik graag veel energie in samenwerking met collega’s en coaching van (kinder)oefentherapeuten in opleiding binnen onze praktijk. Mijn visie is dat we door samenwerking en goede communicatie grotere hoogtes kunnen bereiken. Zo heb ik ook veel contact met huisartsen, scholen en logopedisten. Door de samenwerking op te zoeken, waarbij het kind centraal staat, blijft de kwaliteit van zorg hoog en kunnen we écht iets bereiken.

jamilla van wijk

In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als Oefentherapeut Cesar. Als kinderoefentherapeut in opleiding volg ik gespecificeerde cursussen over kinderen en de motoriek. Ik geef individuele behandelingen, groepslessen en sportlessen. Tijdens mijn behandelingen in de praktijk of op basisscholen maak ik gebruik van mijn kennis, enthousiasme en sportiviteit. In mijn vrije tijd tennis ik graag en ben ik sportief bezig.

Het mooie aan het werk vind ik dat je een kind ziet ontwikkelen, dit kan in zowel de motorische ontwikkeling als in de sociale ontwikkeling. Het geeft mij elke keer weer een voldoening om een kind te zien groeien en dat het met een lach de deur uit loopt.

nienke brandt

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als oefentherapeut Cesar. Inmiddels ben ik kinderoefentherapeut in opleiding. Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in sensorische integratie/ prikkelverwerking bij kinderen en wil ik mij hier in de toekomst in verdiepen.

Het mooie van dit werk is dat je spelenderwijs kinderen iets kunt leren en ze zich op die manier kunnen ontwikkelen, je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de motoriek maar ook de groei van een kind op persoonlijk vlak. Ieder kind is anders en daarom een uitdaging, maar het is heel waardevol om kinderen te zien groeien en daar doe je het voor.

sara goldstein

Sinds 2019 maak ik deel uit van dit mooie team. Ik ben getrouwd met Peter, we hebben een dochter van bijna 2 jaar en zijn in verwachting van de tweede. Naast het gezinsleven, geniet ik van dansen (zumba), fotografie en het maken van fotoboeken en onderneem ik graag activiteiten met vrienden en familie.

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als oefentherapeut Cesar, in 2015 heb ik de post-HBO opleiding kinderoefentherapie met succes afgerond. Sinds mijn afstuderen in 2012 heb ik in veel verschillende (kinder-)oefentherapie praktijken gewerkt. Hierdoor heb ik ervaring met verschillende visies en werkwijzen en weet ik goed waar mijn kwaliteiten en prioriteiten liggen binnen dit werk. Ik doe dit werk met veel plezier, het geeft veel voldoening om met andere disciplines samen te werken om het optimale te bereiken voor uw kind, om ouders te helpen nieuwe inzichten te krijgen over hun kind, en om kinderen spelenderwijs beter te leren bewegen. Tot slot blijft het heerlijk om een kind te zien groeien in motorische vaardigheden, en daarmee vaak ook in zelfvertrouwen.