vervolg tineke
Daarnaast waarborg en verbeter ik de kwaliteit van de zorg en steek ik graag veel energie in samenwerking met collega’s en coaching van (kinder)oefentherapeuten in opleiding binnen onze praktijk. Mijn visie is dat we door samenwerking en goede communicatie grotere hoogtes kunnen bereiken. Zo heb ik ook veel contact met huisartsen, scholen en logopedisten. Door de samenwerking op te zoeken, waarbij het kind centraal staat, blijft de kwaliteit van zorg hoog en kunnen we écht iets bereiken.

vervolg jamilla
Het mooie aan het werk vind ik dat je een kind ziet ontwikkelen en dat het niet alleen kan helpen in zijn motorische, maar ook in de sociale ontwikkeling. Het geeft elke keer weer voldoening om een kind zo te zien groeien en het met een lach de deur uit loopt.

vervolg inge
De diversiteit aan hulpvragen in dit werk ervaar ik als gevarieerd en uitdagend. Ik ben werkzaam op scholen in zowel het reguliere- als het speciaal- en hoogbegaafden onderwijs. Hierbij wordt nauw contact met de leerkrachten onderhouden. Tevens werk ik in de praktijk waarbij de samenwerking met ouders en collega’s een belangrijke rol speelt.

Zelf merk ik hoe belangrijk bewegen is; door regelmatig te sporten, voel ik me fitter en energieker. In mijn werk wil ik graag aan de kinderen, hun ouders en leerkrachten overdragen hoe leuk bewegen met plezier kan zijn.