vervolg tineke
Daarnaast waarborg en verbeter ik de kwaliteit van de zorg en steek ik graag veel energie in samenwerking met collega’s en coaching van (kinder)oefentherapeuten in opleiding binnen onze praktijk. Mijn visie is dat we door samenwerking en goede communicatie grotere hoogtes kunnen bereiken. Zo heb ik ook veel contact met huisartsen, scholen en logopedisten. Door de samenwerking op te zoeken, waarbij het kind centraal staat, blijft de kwaliteit van zorg hoog en kunnen we écht iets bereiken.

vervolg jamilla
Het mooie aan het werk vind ik dat je een kind ziet ontwikkelen en dat het niet alleen kan helpen in zijn motorische, maar ook in de sociale ontwikkeling. Het geeft elke keer weer voldoening om een kind zo te zien groeien en het met een lach de deur uit loopt.

vervolg inge
Ik sport ik graag, ik doe aan karate en volg regelmatig groepslessen in de sportschool zoals bodybalance.
Het werken met kinderen doe ik met veel plezier. Het is bijzonder om hen te kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling en ze te zien groeien. Spelenderwijs leren staat hierbij centraal. Het is prachtig als ze met meer zelfvertrouwen en plezier in bewegen weer naar huis gaan.