vervolg tineke
Daarnaast waarborg en verbeter ik de kwaliteit van de zorg en steek ik graag veel energie in samenwerking met collega’s en coaching van (kinder)oefentherapeuten in opleiding binnen onze praktijk. Mijn visie is dat we door samenwerking en goede communicatie grotere hoogtes kunnen bereiken. Zo heb ik ook veel contact met huisartsen, scholen en logopedisten. Door de samenwerking op te zoeken, waarbij het kind centraal staat, blijft de kwaliteit van zorg hoog en kunnen we écht iets bereiken.

vervolg jamilla
Het mooie aan het werk vind ik dat je een kind ziet ontwikkelen en dat het niet alleen kan helpen in zijn motorische, maar ook in de sociale ontwikkeling. Het geeft elke keer weer voldoening om een kind zo te zien groeien en het met een lach de deur uit loopt.

vervolg nienke
Het mooie van dit werk is dat je spelenderwijs kinderen iets kunt leren en ze zich op die manier kunnen ontwikkelen, je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de motoriek maar ook de groei van een kind op persoonlijk vlak. Ieder kind is anders en daarom een uitdaging, maar het is heel waardevol om kinderen te zien groeien en daar doe je het voor.